Al 100 jaar vlees ervaring

Pieter Teekens, geboren in een slagersfamilie die al 100 jaar het slagersvak, generatie op generatie, aan elkaar doorgeven.

Met een passie voor koken en vlees, begon Pieter op zijn 15e in de horeca als kok. Pieter heeft hier ervaring opgedaan in de keuken en werkte de afgelopen jaren als chef-kok in verschillende top restaurants. Hij stond hier echter met één doel en een droom en dat was het beginnen en openen van zijn eigen food truck. In 2015 werd deze droom werkelijkheid en was de opening een feit:

Beef & Burgers, een foodtruck waar 100 jaar ervaring en een passie voor ‘’puur en eerlijk’’ vlees samenkomen.

Bij Beef & Burgers streven wij naar top kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten die wij verkopen worden op ambachtelijke wijze en via ouderwetse methodes geproduceerd. In onze vintage Citroën HY rijden wij door het hele land met de lekkerste Aberdeen Angus burgers. Wij grillen onze verse burgers op houtskool in de ‘Josper grill’. Ons broodje wordt, op ambachtelijke wijze, speciaal voor ons gebakken. We verrijken ons broodje met huisgemaakte bbq-saus. De producten die wij gebruiken zijn vers, puur en zonder toegevoegde E-nummers.

Gegarandeerde top kwaliteit

Bij Beef & Burgers draait alles om kwaliteit. Dit proef je direct omdat al ons vlees wordt geleverd door Chateau Briand, de erkende meesterslager! Meer weten? Klik hier.

Zeer breed assortiment

Naast de lekkerste Aberdeen Angus burgers kunnen wij veel meer! Alles wat gegrild kan worden kunnen wij in onze ‘Josper’ houtskooloven bereiden. Denk hierbij aan spareribs, buikspek, saté, kipkluifjes e.d.. We grillen natuurlijk niet alleen vlees; ook vis en vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheden.

Foodtrucks en catering

Een rollende keuken op locatie. Sfeer en gezelligheid, dat is waar foodtrucks voor staan. Of u nou kiest voor onze heerlijke Aberdeen Angus burgers of voor de sparibs, bij ons is alles mogelijk. Wij verzorgen de catering en brengen sfeer in onze vintage Citroën HY trucks. Alles wat gegrild kan worden kunnen wij in onze ‘Josper’ houtskooloven bereiden.

Breed assortiment

Bij Beef & burgers staat kwaliteit en vers eten centraal. Daarom bestellen wij al onze producten bij de beste leveranciers en maken wij al onze producten zelf. Zo komt ons vlees van top-slager Chateaubriand uit Heemstede, worden onze broodjes speciaal voor ons gebakken door onze bakker en maken wij de sauzen zelf met als basis verse groenten, kruiden en olie. Er komt dus niets uit een potje en er worden geen schadelijke E-nummers gebruikt.

Ook vegetarisch en halal producten

Wij serveren niet alleen burgers en sparibs maar grillen ook de beste gerechten vegetarisch of halal. Samen bespreken we van tevoren het menu en wij houden dan rekening met uw wensen. Of dit nou hamburgers of vegetarische producten moeten zijn of een combinatie, bij ons is niks te gek!

Wist je dat?

Beef & Burgers ook te boeken is via Toet Toet Food?

Beef & Burgers in de media

In onze vintage Citroën HY trucks rijden wij door het hele land met de lekkerste Aberdeen Angus burgers. Wij grillen onze verse burgers op houtskool in een ‘Josper’ houtskooloven.

‘Wij voeden de wereld met het beste!’ Ook in het geval van deze bijzondere wens op