Met een passie voor koken en vlees, begon Pieter op zijn 15e in de horeca als kok. Pieter heeft hier ervaring opgedaan in de keuken en werkte de afgelopen jaren als chef-kok in verschillende top restaurants. Hij stond hier echter met één doel en een droom en dat was het beginnen en openen van zijn eigen food truck. In 2015 werd deze droom werkelijkheid en was de opening een feit:
Beef & Burgers, een foodtruck waar 100 jaar ervaring en een passie voor ‘’puur en eerlijk’’ vlees samenkomen.
Bij Beef & Burgers streven wij naar top kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten die wij verkopen worden op ambachtelijke wijze en via ouderwetse methodes geproduceerd. In onze vintage Citroën HY rijden wij door het hele land met de lekkerste Aberdeen Angus burgers. Wij grillen onze verse burgers op houtskool in de ‘Josper grill’. Ons broodje wordt, op ambachtelijke wijze, speciaal voor ons gebakken. We verrijken ons broodje met huisgemaakte bbq-saus. De producten die wij gebruiken zijn vers, puur en zonder toegevoegde E-nummers.